Bewoner gezocht (m/v)

Stichting Eigen Huis Zorg in Amsterdam zoekt op korte termijn een nieuwe bewoner.

Eigen Huis Amsterdam Zorg is een kleinschalig ouder-/wooninitiatief voor 6 bewoners met een verstandelijke beperking

• Eigen Huis is vanuit een aantal ouders uit Tuindorp Oostzaan opgezet vanwege de behoefte aan woonbegeleiding op maat. Sinds november 1997 wonen er 6 vrouwen met een verstandelijke beperking.
  • We zitten nu in een fase, dat een aantal van de eerste bewoners er niet meer zijn.
  • Van ouders/familieleden verwachten wij betrokkenheid bij de stichting die ons huis beheert.
  • Het huis staat in Tuindorp Oostzaan(A’dam Noord), zijn ruime zit-/slaapkamers, een gemeenschappelijke woonkamer, douches, toiletten, een leuke tuin en leuke buren
  • Woning is destijds vanuit drie gezinswoningen omgebouwd tot een groepswoning door Ymere. Wij werken samen met een Thuiszorg organisatie(Betty’s Zorg).
  • Bewoners krijgen 24-uurszorg .Ondersteuning gericht op leefbaarheid, verzorging, het vinden en houden van dagbesteding, indelen van vrije tijd.
  • Zes bewoners met een verstandelijke beperking, sommige met een stoornis in het autismespectrum. Kunnen niet zonder begeleiding zelfstandig wonen
  • Zorgzwaarte  5, zorg op basis van een PGB
  • Er is een open plek op de eerste verdieping. Kamer is in principe ingericht

Meer informatie?

Er is uitgebreide informatie aanwezig. Neem contact op met Peter van Duren.